Home Our News Загальнонаціональні наукові конкурси Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Загальнонаціональні наукові конкурси Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Варто зазначити, що це найбільш простий алгоритм пошуку грантів, яким можна знайти багато «нецільових» джерел фінансування. Для того, щоб отримати більш деталізовану аналітику з цього питання, конкретизуйте параметри пошуку, що зазначені у Пункті 2. Персоналізуйте запит, додавши, наприклад, країну, ключові слова. Для початку, розглянемо алгоритми пошуку грантів для науковців за допомогою наукометричних баз даних. Для низки некомерційних, наукових та підприємницьких інноваційних проектів та стартапів грант може стати суттєвою допомогою в якісному покращенні своєї роботи, виході на нову аудиторію, посприяти зростанню навичок власної команди. КА 3 Підтримка реформ- підтримка напрацювань/розробок Європейського Союзу в сфері освітньої політики задля досягнення кращого системного розвитку і впливу. ErasmusIntern.org це місце, де компанії та організації можуть публікувати свої пропозиції про стажування та шукати стажистів, і де студенти, які хочуть пройти стажування за кордоном, можуть створювати свої профілі, шукати та подавати заявки на вакансії на стажування.

Відшкодовується адміністративні витрати партнерів та оплачується проїзд, проживання і щоденні витрати студентів. Якщо Ви сумніваєтесь в коректності тієї чи іншої дисципліни, в пригоді стане довідник Web of Science, що відкривається при натисканні віконця біля параметрів пошуку категорії. Перш за все, увійдіть у повну версію наукометричної бази даних за підпискою та перейдіть у можливості розширеного пошуку. INTERCULTURAL INNOVATION AWARD— гранти для інноваційних проектів різного спрямування. Загальна мета Програми полягає у підтримці транскордонних процесів розвитку на прикордонних територіях Польщі, Білорусі та України.

ErasmusIntern.org– платформ, що, має на меті об’єднати провайдерів стажувань та студентів, які шукають можливості стажування за кордоном. Премія Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій присуджується щороку за особливі досягнення у розробленні і впровадженні інноваційних технологій у виробництво та виведення на ринок вітчизняної інноваційної продукції. Портал про можливості отримання на конкурсній основі фінансування з боку Європейської Комісії або відповідних агенцій, пов’язаних із нею. Київський університет права НАН України – один із провідних ВНЗ у галузі юриспруденції. Заявку на участь у стипендіальній програмі має подавати керівник проєкту від імені дослідницьких груп з України через онлайн-форму на порталі.

Співпраця з державними установами через громадські, некомерційні організації. Один проект може тривати 5-10 днів, не враховуючи дні приїзду і від’їзду учасників підготовчого етапу та підготовчого візиту реалізації проекту. Німецько-українські зустрічі молоді можуть відбуватися в Німеччині та/або в Україні. Зразки опису проектів за посиланням, обрати Project search та вказати назву ініціативи.

Наша команда щодня моніторить десятки спеціалізованих ресурсів, де розміщуються оголошення про актуальні грантові конкурси. Ми вибираємо найцікавіші гранти і публікуємо тут. Гортайте сторінку і знаходьте можливості для розвитку бізнесу, реалізації соціальних проєктів, зміцнення громадянського суспільства. Українські науковці зможуть отримати гранти від нової Програми стипендій «Дистанційні дослідницькі гранти для українських науковців». Центр HAVIGHURST створений при Університеті Маямі з метою налагодження співпраці та сприяння міждисциплінарних досліджень вчених з Росії, Східної Європи, Євразії та США. Центр щорічно надає стипендії молодим вченим з різних країн світу для читання лекцій і проведення досліджень в Університеті Маямі (галузь досліджень – довільна (проте, щорічно змінюється). Фонд Готліба Даймлера і Карла Бенца (Gottlieb Daimler – und Karl Benz-Stiftung) надає стипендії аспірантам для проведення досліджень і написання кандидатської дисертації в наукових установах Німеччини.

наукові гранти україна

Ужгородський національний університет є одним із класичних університетів України, акредитованих за IV (вищим) рівнем акредитації (сертифікат серії РД – IV № ). Німецький федеральний фонд навколишнього середовища – програми стипендій просувають проекти з усіх дисциплін, що мають зв’язок з охороною навколишнього середовища та природи. Національна стипендійна програма підтримки мобільності студентів, аспірантів, викладачів, дослідників та митців. Міжнародна літня програма в університеті Джорджа ВашингтонаУніверситет Джорджа Вашингтона надає унікальну можливість студентам пройти курси за своїм фахом разом зі студентами університету Джорджа Вашингтона та студентами з усього світу. Відібрані проєкти отримають підтримку від YEP, Українського фонду стартапів, deep-tech акселератора VACUUM та інших партнерів. На переможців чекають грошові винагороди, перемовини з подальшою формалізацією співпраці з українськими та міжнародними замовниками, бізнес-ангелами, інвесторами і представниками фондів.

Міжнародні гранти на проекти

І навіть попри важкі обставини долі, говорять гуморесками, жартують та ще й підбадьорюють усіх навколо. Орієнтуйтесь на фокус та головні завдання потенційного грантодавця, щоб не витрачати і свій час, і час організації, яка оголосила грант. 🚀Фінансування від Європейської інноваційної ради . Головний критерій відбору – значний вплив на відновлення країни. • підвищує обороноздатність країни та сприяє швидкій післявоєнній відбудові.

Національний фонд досліджень України було створено Постановою Кабінету Міністрів України від 4 липня 2018 року № 528, якою також затверджено Положення про Національний фонд досліджень України. Розмір стипендії – ¥ 240,000 щомісяця (покриває витрати на проведення досліджень і проживання в Японії). Додатково оплачується страхування (від нещасних випадків і хвороби), авіаквиток в обидві сторони економ-класу і надається одноразова допомога розміром ¥ 100,000 (на транспортні витрати, початкову плату за житло, тощо). Заявником є університет з країни-члена або країни-партнера програми, заявки подаються до Виконавчого Агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів та культури (ЕАСЕА). Так користувач може налаштувати персоналізовану аналітику за спонсором наукових досліджень та визначити найбільш популярні джерела для фінансування. Програма «Молодь в дії»(пріоритетні напрямки фінансування; Європейська волонтерська служба; Молодіжні обміни; Тренінги та мережеві проекти) — бюджети можуть бути різні, все залежить від досвіду організації та доцільності реалізації вашого проекту. Інші напрямки В рамках діяльності Національного фонду досліджень надається державна фінансова підтримка іншим науковим напрямкам та проектам, важливість та необхідність яких…

Сподіваємося, що ви знайшли актуальний грантовий конкурс в нашій рубриці “ГРАНТИ 2022”! Ми продовжуємо працювати над пошуком найактуальніших грантових можливостей, щоб кожен, хто шукає грант, зміг його знайти у цій рубриці! Ми щодня моніторимо сотні сайтів грантодавців, десятки спеціалізованих платформ, де розміщується інформація про чинні програми, актуальні грантові конкурси та умови участі в них. House of Europe (“Дім Європи”) — програма, що фінансується Європейським Союзом, створена для підтримки професійного та творчого обміну між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС та Великій Британії. Програма фокусується на культурі та креативному секторі, освіті, медицині, соціальному підприємництві, медіа та роботі з молоддю. ✅Проєкт підтримки у сфері нанотехнологій, передових матеріалів та нових виробничих процесівFIT-4-NMPпропонує безкоштовну підтримку будь-якого типу Ваших зусиль щодо участі у Horizon Europe у сфері NMP. Інші напрями, погоджені наглядовою радою Національного фонду досліджень України.

Грантові програми для молодих вчених, докторантів, аспірантів

Для реалізації проєкту YEP запускає «Антикризовий семестр» Підприємницького університету. У межах програми учасники візьмуть участь у серії зустрічей із міжнародними спікерами, а також матимуть можливість подати ініціативу до платформи ACLab і отримати експертну допомогу для її реалізації. У межах програми Європейського Союзу «Горизонт Європа» триває формування консорціумів і подання заявок на участь у низці конкурсів Європейської інноваційної ради EIC TRANSITION. Головним і єдиним критерієм при наданні стипендій та присудження премій є наукова кваліфікація претендента (наукові досягнення, наукові публікації в міжнародних журналах і виданнях, якість запропонованого дослідницького проекту). Івана Коляски надає щорічні стипендії аспірантам і науковим співробітникам з України для стажування в Альбертському університеті. Молодий учений може бути керівником лише одного наукового проекту в рамках оголошеного конкурсу.

Американські ради міжнародної освіти та наукових досліджень (ACTR / ACCELS) – це міжнародна неприбуткова організація, метою якої є підтримка розвитку освіти в усьому світі. Діяльність організації зосереджена на академічному обміні, професійної та дистанційне навчання, розробці навчальних планів, надання технічної допомоги, підтримки досліджень та інституційному розвитку. На сьогодні, Американські Ради є однією з провідних організацій США з питань освіти і міжнародного навчання, яка адмініструє понад 30 програм. Також підтримується двостороннє наукове співробітництво університетів і дослідницьких центрів. Український фонд стартапів за підтримки Міністерства освіти і науки України запускає програму грантової підтримки проєктів подвійного призначення задля підвищення обороноздатності країни та поствоєнної відбудови. Якщо Ви б хотіли проявити себе як науковця та посприяти розвитку науки серед молоді України, цей конкурс стане ідеальною для цього можливістю, адже він здійснюється за підтримки Міністерства освіти і науки України. Конкурс відкритий для будь-яких науково-дослідних груп закладів вищої освіти, наукових установ, підприємств у статуті яких зазначається діяльність із проведення наукових досліджень України, та науково-дослідних груп установ Литовської Республіки.

Фонд підтримує дослідження в галузі технічних, природничих, гуманітарних і соціальних наук. SABIT проводить стажування менеджерів середньої і вищої ланки, вчених і інженерів країн СНД у малих, середніх і великих американських компаніях і недержавних організаціях. Область стажування – економіка, політичні науки, історія, право та суспільні науки. Для участі в конкурсі приймаються запити молодих https://www.yampil.info/archives/68331.html учених України, які постійно проживають і працюють в Україні. Подані на конкурс роботи розглядаються ДФФД (Державний фонд фундаментальних досліджень) у встановленому порядку. До заявки мають додаватися деталізований бюджет проекту, генеральний план, технічно-економічне обґрунтування проекту та копія статуту. Молоді люди років з Німеччини, України можуть бути учасниками проектів.

Підтримка

Підтримувати енергетичну стійкість українських громад, які страждають від нестачі енергетичних потужностей. Подача заявок завершиться у вересні, а проєкти мають тривати з березня 2024 року до максимум березня 2026 року. ДНУ здійснює наукову діяльність за всіма пріоритетними напрямками, визначеними чинним законодавством України … Основною метою «EUREKA» є підвищення рівня конкурентоспроможності Європи, сприяючи інноваційному підприємництву між малими та великими підприємствами, науково-дослідними інститутами та університетами. Відкриття конкурсів – щорічно восени, починаючи з 2021 р., дедлайн – квітень-травень наступного року. Суспільно значущі проекти подаються поза оголошеними конкурсами.

Метою діяльності Фонду є надання стипендій і премій висококваліфікованим вченими з усього світу для проведення досліджень (тематика досліджень – довільна) в Німеччині. Зокрема, стипендіальні програми дають можливість вченим, які знаходяться на різних стадіях свого професійного зростання, проводити наукові дослідження спільно з німецькими колегами. Молоді учені НАН України вибороли 19 грантів для кандидатів наук (віком до 30 років), 5 грантів для докторантів (віком до 33 років) та 1 – для докторів наук (віком до 35 років). Загальна сума, яку вони отримають на виконання своїх проектів, сягає 1 млн. 605 тис.грн., що становить 31% від тих коштів, які буде виділено за грантами Президента України у 2009 р.