Home Our News Зуби майбутнього Стоматолог розповідає про сучасні технології Медичні Новини України

Зуби майбутнього Стоматолог розповідає про сучасні технології Медичні Новини України

Якщо вчасно не звернутися за допомогою, не зупинити карієс, він інфікує пульпу – судинно-нервовий пучок, та розвивається пульпіт. Пацієнтів починає страждати через сильний пульсуючий біль. Його можуть спровокувати миттєвий перепад температури, вдихання морозного повітря або вживання гарячих продуктів харчування. Досвідченний хірург, котрий володіє великими знаннями та навичками по установці імплантатів. Якщо власної кістки мало, то хірургпропонує спосіб нарощування кістки.

Популярні технології лікування зубів

У цій статті ми розглянемо деякі з найбільш вражаючих інновацій у лікуванні зубів, які змінили галузь стоматології. Ультразвукові коливання в стоматології виконують відразу кілька завдань, починаючи від зняття зубного каменю до атравматичного видалення зубів. У хірургічній стоматології технологію почали використовувати нещодавно, але дедалі більше прогресивних лікарів не представляють роботу без неї. Справа в тому, що використання ультразвукового скальпеля дозволяє скоротити процедуру, зробити її менш травматичною для пацієнта, знизивши ризик ускладнень. Технологічний прогрес у стоматології обіцяє значні поліпшення у діагностиці, лікуванні та догляді за порожниною рота. Починаючи від нових методів в анестезіології та антибактеріальної терапії, закінчуючи більш серйозними та складними інноваціями.

У Світловодську пройшов турнір з боксу пам’яті загиблих захисників та захисниць України (фото)

Елайнери – це серія прозорих еластичних кап, що виготовляються індивідуально для певної клінічної ситуації. Елайнери здійснюють на зуби м’який тиск, виправляючи дефект. Наша клініка https://www.44.ua/list/436750 пропонує вам спробувати поєднати догляд за порожниною рота з комфортом і приємними емоціями. На сьогодні імплантація є одним з найкращих методів відновлення втрачених зубів.

Тому лікарі не рекомендують заощаджувати на здоров’ї своїх зубів. Сьогодні проблема відсутності зубів вирішується порівняно легко. Стоматологи пропонують не тільки усунення естетичного дефекту, але і відновлення функціональних можливостей зубного ряду. Якщо зуб врятувати не вдалося, то виправити ситуацію можна за допомогою протезування або імплантації.

Чи можна, чи безпечно лікувати зуби вагітним жінкам?

Композитні (швидко встановлюють, термін дії 5 років), цирконієві (міцні, довговічні, не змінюють кольору), керамічні (естетичні, функціональні, довговічні). Отримайте всю необхідну інформацію про ціни, медичні послуги та процес реєстрації на гнучкі плани оплати послуг. Вся інформація, спрямована Вами, розглядається як строго конфіденційна і буде використана тільки для спілкування з Вами. Також ви можете переглянути існуючі Питання і Відповіді.

Ефективне лікування пародонтозу вимагає звернення в спеціалізовану клініку. Як лікувати пародонтоз – оптимальний метод порадить ваш лікар. Полягає у видаленні запалених нервів з подальшим пломбуванням каналів.

Sandman Futura – сучасний піскострум у боротьбі з раннім карієсом. Лікування зубів без болю і стресу за невисокою ціною. Останнім часом набуває особливу популярність лазерне лікування зубів. Використання лазерного променя при лікуванні дозволяє проводити тепло до 1000 мкм і досягати стерилізації дентину на 99%. Лікування зубів для багатьох людей становить серйозну проблему, адже у великої кількості пацієнтів склався стійкий негативний образ стоматологічних клінік минулого.

Замість використання стоматологічних імплантатів або протезів, вирощування зубів дозволяє відтворити природний зуб, який функціонує і виглядає так само, як і оригінальний зуб пацієнта. Технологія комп’ютерного відстеження (КВО) є ще однією інновацією, яка знаходить застосування в стоматології. Вона дозволяє стоматологам записувати та аналізувати рухи щелеп пацієнта під час різних жувальних та мовних функцій. Ця інформація може бути використана для діагностики та планування лікування таких проблем, як дисфункція скронево-нижньощелепного суглоба (скронево-нижньощелепної дисфункції). 3D-друк також знайшла своє застосування у стоматології.

У результаті лікар отримує орієнтир для створення конструкцій, а пацієнт — можливість приміряти та протестувати нову посмішку. В усьому світі стоматологи радять проводити профілактику розвитку карієсу за допомогою озонування. Дітям в стоматології можуть запропонувати седацію закисом азоту — більш безпечний та контрольований, а також менш шкідливий спосіб загального знеболення. Неможливо встановити імплантат на ділянці, де мало кістки, а це на жаль буває в різному віці. Однак, і в цьому випадку існують методи хірургічного заповнення обсягу кісткової тканини.

Особливо важливо безболісне лікування зубів у дитячій стоматології, саме маленькі пацієнти бояться стоматологів частіше за інших. Сучасна стоматологія більше не асоціюється зі звуком бормашини. Цифрові технології та їхній стрімкий розвиток дають змогу дбати про вашу здорову та сяючу посмішку без болю та стресу. В останні десятиліття стоматологія зазнала революційних змін завдяки проривам у технологіях та наукових дослідженнях. Нові методи лікування та інноваційні технології зробили зубні процедури більш ефективними, безпечними та комфортними для пацієнтів.