Home Our News Круїзний бізнес на світовому туристичному ринку

Круїзний бізнес на світовому туристичному ринку

Крім того, перевезення турістовосуществляют пароплавства Міністерств річкового флоту інших суміжних держав (Україна, Молдови, Казахстану), читати тут з якими працюють туроператори Росії. • Харчування – Еда-найбільш важлива частина круїзу. Відвідування ресторану – особлива форма розваг.

  • КРУЇЗИ-ЛЮКС (від 400 до 1000 у. Е. на людину в день) існують для тих, хто віддає перевагу найвищу якість у всіх відносинах.
  • Одним з найпоширеніших видів водних подорожей є круїзи.
  • Даний матеріал і має метою розкрити важливість і сутність логістичного чинника в підвищенні ефективності діяльності круїзної компанії на ринку круїзного туризму з метою забезпечення конкурентних переваг.
  • Пароплавством і турфірмою до початку туру розробляється загальний режим дня.

Україна останніми роками намагається відродити круїзний туризм у своїх акваторіях, зокрема в Чорному морі, на Дніпрі, Дунаї. Певні досягнення мали місце в реалізації планів країни увійти до міжнародних круїзних маршрутів. На жаль, анексія Криму Росією призвела до ускладнення в цій справі. Незважаючи на несприятливу геополітичну ситуацію в регіоні, Україна може стати конкурентоспроможним суб’єктом на ринку круїзного туризму за умови чіткого визначення цільових сегментів і своїх конкурентних переваг. Цестосується і діяльності круїзних компаній, однією з конкурентних переваг яких у сучасних умовах стала логістика та управління ланцюжками поставок (англ. SupplyChainManagement, SCM).

Морські та річкові круїзи

В Африці останнім часом високі темпи зростання ділового туризму спостерігалися в Республіці Конго, Зімбабве та Ефіопії. За прибуттями лідирували Єгипет, Південна Африка і Марокко. На Близькому Сході основні потоки ділових людей спрямовувалися в нафтовидобувні країни (Саудівську Аравію та ін,), а також в Ізраїль та Йорданію. Загострення політичної ситуації на Близькому Сході та серія терористичних актів в Африці (Єгипет, Кенія, Танзанія) зумовили спад ділового туризму в цих регіонах. Перспективи розвитку ділового туризму тут залишаються невизначеними. Одним з найпоширеніших видів водних подорожей є круїзи. У поняття круїзу входить організація морських і річкових подорожей з відвідуванням портових міст декількох країн.

круїзний бізнес на світовому туристичному ринку