Home Our News Мистецтво у моєму житті Твір на тему

Мистецтво у моєму житті Твір на тему

До одного із кращих його творів належить “Новина”. У цій новелі автор змалював нестерпні умови життя галицького селянства, трагедію батька, якого злидні та душевні…… Твір “Мій улюблений літературний герой” Деякі люди вважають, що літературна класика є нецікавою та важкою для читання й розуміння.

І народна пісня, яка існувала в усній традиції, і древні культові співи, які сьогодні можна почути завдяки сучасній розшифровці, також дають уявлення про людину. Воістину, незначна моя дещиця не заслуговує цієї висоти, про що хорошим повчанням … Служить мені то, що зробило вчора сонце з моїми однолітками, які …

Мистецтво в житті сучасної людини

Мій улюблений твір І. Франка Іван Якович Франко – визначний майстер слова. Видатний прозаїк і літературознавець, драматург і перекладач, журналіст і критик, фольклорист і етнограф. А ще – неперевершений поет-лірик. У багатогранній творчій спадщині Франка…… Мій улюблений письменник (твір-відгук) 9 клас (твір-відгук) На уявній золотій полиці в моїй власній бібліотеці ще небагато книжок. Одні прийшли з дитинства – це казки.

Вони першими заселяють нові місця. А під ними ховаються від сонця молоді ялинки. Я обходжу березняк, і переді мною встають сосни.

Але ж гарна мова, здатна захопити слухачів, теж може бути мистецтвом. Спів солов’я в сонячний день – це теж певний мистецтво. Просто іншими способами освоєна і передана дійсність.

Напередодні Різдва у Полтаві відбувся концерт “Мистецтво заради миру”

Безсумнівно, одне і те ж твір мистецтва може викликати абсолютно протилежні почуття в душах людей. Яке місце посідає прекрасне у моєму житті Краса! Природа, яка навколо нас, за посиланням яка допомагає відчути себе наодинці, є красою. Відчути смак живої природи. Мистецтво – занадто насичене і багатогранне поняття, розбурхуючи свідомість кожної людини.

Ще вчора на землі під деревами лежали золоті кола опалого листя. Ця жовтизна поступово мерхнула – свою справу робили нічні тумани, дощі, прохолода, що ставали все сильніше і сильніше. До вечора наступив якийсь дивний затишок. Небо було бузковим, і на його тлі особливо чітко вимальовувалася чорна хмара ворон, що кудись летіли, начебто […]… Прочитавши усі запропоновані вірші, я намагаюсь схарактеризувати творчість письменника якимось одним словом, одним епітетом.