Home Our News Як війна вплинула на життя і дослідження українських науковиць КУНШТ

Як війна вплинула на життя і дослідження українських науковиць КУНШТ

Обґрунтовується поняття “соціальний організм” як протиріччя між особистістю і суспільством. Висвітлюється механізм його саморуху Та головні атрибутивні характеристики. https://bigbucks.com.ua/zeal-zapuskaye-onlajn-igri-v-nimechchini/ Подаються також евристичні моделі (родового, галузевого та найпростішого) соціального організму. Починати тут треба з оновлення світоглядної основи.

мої наукові інтереси

Населення Землі – понад 7 мільярдів людей. Очікується, що до 2025 року ця цифра складе 8 мільярдів. 97 % усієї води, яка є на Землі, солона й не придатна до вживання. Тому до вживання придатний тільки 1 % води.

Підписатися на Куншт

В минулі роки нагороджений медалями “Ветеран праці” та “В пам’ять 1500-річчя Києва”.

Основна навіґація

Але тут не все так просто, як може показатися на перший погляд. Попереду багато складнощів і непорозумінь, а деколи і протидій з боку інших учених, які щиро вірять у непогрішність своїх ідеологічних і методологічних позицій. І все це не із-за складності процесів, що вивчаються, а із-за тонкості і незвичності для сучасної науки і філософії понять, в яких може бути осягнуте сучасне, а тим більше космічне життя Ноmo sapiens. Але це дуже важливо, щоб зберегти певні види птахів, щоб розуміти взагалі, що відбувається з природою. І моя мрія, щоб такий моніторинг у нас почався.

У 2022 році мав бути третій рік таких досліджень. Це громадянська наука, коли ненауковці долучаються до наукових досліджень. Досить популярна практика у світі, яка зародилася в США. Серед бьордвочерів є багато людей, які долучаються до такого штибу проєктів. Було б класно, щоб у нас в майбутньому це тривало. Я сподіваюся, що ми зможемо потрошки оговтатися і налагодити обліки, хоча думаю, що це все одно буде складно.

Освіта ветеринарного лікаря не могла не позначитись й на висвітленні ветеринарних аспектів організації мисливського та рибальського господарства. Приймала участь у 85-ї Науково-технічній та науково-методичний конференції ХНАДУ, яка проходила онлайн. В результаті зустрічі, деякі абітурієнти виявили зацікавленість та бажання навчатись у нашому ВУЗі.